You have not saved your changes!

Etelä-Karjala

jaospäällikkö: Kari Pykäläinen, kari.pykalainen(at)pp1.inet.fi

 

Etelä-Karjalan jaos

Jaosiltoja järjestetään jokaisen kuun toisena torstaina, ja kokouksen paikka tiedotetaan aina ajoissa, sijainti vaihtelee.

Lauantaina 24 helmikuuta Ruokolahdella on TalviSaimaa joka on koko perheen tapahtuma jossa mm jäärata-ajoa. Idea on ensi alkuun saada jäseniemme Mercedes-Benz -autoja Saimaan jäälle hauskanpidon merkeissä. Tapahtuman yhteistyökumppani tarjoaa palvelujaan samalla ja jos porukkaa saadaan nyt paikalle niin tapahtumaa voi laajentaa jatkossa todellakin koko perheen talviriehaksi muiden aktiviteettien kera. Toivottavaa on saada porukkaa mukaan jäälle treenaamaan tai muuten turinoimaan miittingin merkeissä tapahtuma-alueelle. Meille on tulossa Auto-Sunilta sinne koeajettavaksi yksi Mercedes-Benz sekä mahdollisesti vielä klubilaisen ralliauto jonka kyytiin pääsee.

Tarjolla on siis jäälle auratulla radalla ajoa omaan tahtiin ja omalla vastuulla klo 11-15.
Lapsille on pulkkamäki.
Makkaraa, mehua ja kahvia myynnissä välittömässä läheisyydessä.
Rinnelipuista alennusta.
Rinnekahviosta alennusta.

Kokoonnutaan paikalle noin klo 10.30 alkaen ja laskettelukeskus suljetaan klo 17.

 

EPC nettikoulutusta on tulossa keväällä 2018


Toukokuussa toteutetaan Saimaan Tähti 8 lauantaina päivämäärällä 26.5. jolloin kokoonnutaan Auto-Sunilla aamusta ja esitellään autojamme yleisölle. Iltapäivän puolella keräämme Auto-Sunilta letkan ja suuntaamme Imatralle päin Immolassa sijaitsevaan Rajamuseoon.


16.6.2018 on MB rompetori osana pientä korjaamotyökalujen ja varaosien myyntitapahtumaa osoitteessa Yhteistyönkatu 8 Lappeenranta. Klubilaiset voivat tuoda sinne MB osia ja tarvikkeita sekä työkaluja myyntiin.


Elo-syyskuussa ajellaan Lemille syömään särää, kohteena Säräpirtti. Kokoonnutaan ensin Luumäelle ja pistäydytään Kotkanimen eli P.E. Svinhufvudin kotimuseossa päivän aluksi.


Tapahtumista tiedotetaan jäseniä sähköpostilla, sekä mersufoorumin sivuilla kun asia etenee.

 

Kari Pykäläinen

Terveiset jaospäälliköltä

Tehomittauspäivä Lappeenrannassa 29.4.2017, katso lisää tästä tapahtumakalenterissa!

  • Ylös
  • Tulosta
  • Lähetä linkki artikkeliin sähköpostilla
  • Lisää
  • RSS