You have not saved your changes!

Kymenlaakso

Jaosvastaava Antti Savolainen, anttisavolainen58(at)gmail.com

Tervehdys!
Vuosi kohta taas taputeltu ja Jaoksemme viimeinen kuukausikokoontuminen 7.11 vietettiin Kymen Kerhon  Mobiilihallilla ajankohtaisin asioiden merkeissä.Tulevaakin sivuttiin ja seuraava etappi on pikkujoulumatka Klubitallille la 2.12 Linjuriautolla .
Aikataulu on seuraava:
Lähtö Kouvolan matkakeskus  tasan klo 10.00
Stop Myllykoski keskusta klo 10.15
Stop Inkeroisten keskusta klo 10.30
Stop Hotelli Leikari klo 10.50
Stop Karhulan Matkakeskus 11.10
Ja siitä Klubitallille jossa olemme n.klo 13.00 siellä ruokailemme ja nautimme muiden harrastajien hyvästä seurasta.
Paluu tapahtuu yllämainittua reittiä kääntäen niin että olemme takaisin Kouvolan Matkakeskuksessa n.klo 19.00 illalla.
Jos mielit mukaan ilmottaudu välittämästi sillä kokouksemme aikaan sain jo 22 hlön varauksen matkalle,paikkoja on rajoitetusti ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä!
Ilmoittautuminen tulee olla perillä viimeistään 25.11 emailosoitteessa anttisavolainen58@gmail.com   ja sen tulee olla muotoa:
Lähtijän nimi ,henkilöluku(voit siis ottaa vaikka vaimon mukaan) ja kyytiintulopaikka(katso yllä aikataulu ja paikka.)
TEAM KYMI PSTA
Antti S
***

 

Kas syksy saapuu, kesäautot lepäämään laitamme.. :)

Sitä ennen kuitenkin muistutus: Ajokauden päättäjäiset Orilammella ensi lauantaina 29.9

Sait aiemmin jäsenpostissa tarkemmat tiedot tapahtuman menosta, jos ne hukassa katso klubin sivuilta jaoksemme kohdalta, sieltä ne ainakin löytyy.

Yllämainittu keikka on niin lähellä kuukauden vaihdetta että se korvaa lokakuun alun kuukauskokoontumisen. Seuraava kuukausikokoontuminen on tiistaina 7.11. kello 18.00 Kymen Automobiilikerhon tiloissa osoitteessa Tallitie 3, Koria, Kouvola.

Tervetuloa kaikki uudet ja vanhat Orilammelle nauttimaan Suomen syksyn ruskasta.

Team Kymi psta
Antti S

 

***

 

 

Mukavaa syyskuuta,

kohta joudumme kesäajokit paketoimaan talvisäilöön. Sitä ennen vietämme kuitenkin perinteiset ajokauden päättäjäiset Orilammen Majalla, Vuohijärven rannalla. Aloitamme iloittelun kello 12.00 lauantaina 30.9. eli kokoonnumme silloin paikan päälle.

Kuinka ollakaan Majalla on samana viikonloppuna OKTOBER-Fest teema, sehän meille etelä-Saksalaisen ajoneuvon omistajille käy kuin nenä päähän.

Ohjelma on vapaamuotoinen, naisväelle olen varannut kello 14-15 savusaunan ja miehille klo 17-18 sama setti.

Isännät ovat meille luvanneet yöpymispaketin ystävälliseen hintaan 62€/hlö sisältäen yöpymisen, päivällisen Oktober-Fest sisäänpääsyn ja runsaan aamupalan.

Mainitse varauksessasi tunnussana Suomen-Mercedes-Benz Klubi niin tuo kaikki on mahdollista. Kukin varatkoon ja myös maksakoon majoituksen suoraan Orilammelta p.05-389881 tai info@orilampi.fi

Tervetuloa kaikki naapurijaoksista ja myös kauempaa!

TEAM KYMI PSTA
Antti S

***

 

Mukavaa elokuun loppupuolta!

ITÄTÄHTI 8 loisti sään ollessa mitä mainioin.n.150 tähtikeulaa kävi nonstoppina päivän mittaan tapahtumalueella+ runsas yleisö.Vetonaulona oli Suomen ainut W201 EVO 2, W136 Cabriolet 1937 ja Presidentin entinen panssaroitu V140. Palautteista päätellen tulisi tapahtuma järjestää tulevaisuudessakin ,mutta miten meidän käy kun osa parkkipaikoista jää Asuntomessujen alle tonteiksi:Onko edessä muutto?Lisää aiheesta Joulukuun TÄHDELLISESSÄ.

Kiitos kaikille tapahtumaan osallistuneille ja etenkin rrraudanlujalle Jaoksemme järjestelykoneistolle!

Seuraava kuukausikokoontuminen ti 5.9 klo 18.00 SUSIKOSKEN Kauppakahviolla Kouvolan ja Kotkan puolvälissä Kymijoen rantamaisemissa.

Saimme Itätähdessä kutsun myös Haminan Bastionissa järjestettävään Car Show Haminaan.

Se järjestetään la 2.9.2017 klo 17-21.00.Tapahtuma lienee enempi tuning henkinen ,jos sulla sellainen Mersu niin mukaan sinne vaan.Kuuklella löytynee lisätietoja.

Syyskesäterveisin
TEAM KYMI psta

Antti S

***

Vierailu moottoripyörämuseolle 10.7.

Jep, kesäkuun alussa kävimme Markon johdolla Kuusisen kalasatamassa kokoontumassa parinkymmenen hengen voimin, sää myös meitä meren rannalla suosi. Siellä puhuimme josko menisimme Kaunissaareen heinäkuussa porukalla, nyt pitänee aikataulusyistä tuo hanke siirtää tulevaisuuteen.

Sen sijaan lähdemme ma 10.7.2017 Lahteen Hämeen jaokseen vierailulle: Suomen Moottoripyörämuseolle

Osoite, Veistämönkatu 1 (Niemen satama) Lahti. Klo 18.00 alkaa siellä kokoontuminen. Tapaamme siellä naapurijaoksen väkeä. Mp-museoon voi samalla tutustua, on mielenkiintoinen paikka! Tämä on sitä jaosten yhteistyötä, jota olen peräänkuuluttanut pitkän aikaa.. kiitos Antero (Lähteenmäki) kutsusta.

Ja sitten:
ITÄTÄHTI 8 lähestyy..lähestyy ja on kohta täällä. Vuoden päätapahtuma jaoksessamme la 12.8.2017 .

Pidämme elokuun kuukausikokoontumisen Kymen kerhon mobiilihallilla Tallitie 3 Koria / Kouvola
ti 1.8.2017 klo 18.00. Pääaiheena tuon tapahtuman järjestelyt. Merkatkaa aika jo valmiiksi kalentereihin

 

***

 

Jep, Kevättähti meni parikymmentä autokuntaa kävi Verlassa Unescon maaailmanperintökohdetta ja oheispalveluja ihmettelemässä kauimmat oli lähteneet Pohjois-Savon jaoksesta,Kiitos kävijöille ja Markon järjestelyille,mukavaa oli
Seuraava kuukausikokoontuminen on Kotkassa alla Markon tiedote;


Pidetään Kesäkuun Kuukausikokous Kotkassa Kuusisen Kalamajalla meren äärellä.

Perinteisesti kokoonnutaan kuukauden ensimmäisenä tiistaina 6.6.2017 kello 18.00.

Kerrataan kevään juttuja ja suunnitellaan tulevaa. Kalamajassa mahdollisuus nauttia todella hyvää kalakeittoa jos jos syöjiä löytyy tarpeeksi monta. Tarvitaan etukäteisvaraus niin omistaja tekee soppaa illaksi meille. Hinta 8€ annos
Toivotaan terassi ilmaa jotta voidaan nauttia meri maisemasta ulkona. Halukkaat sopan syöjät voi ilmoittaa minulle marko.t.niemi@gmail.com sähköpostiin 2.6.2017 mennessä

Yt Marko

ja Team Kymi
Antti S

Alla kokoontumispaikan tiedot:

Kuusisen Kalamaja
Juha Vainion katu 95 48100 KOTKA

***

13.5. KevätTähti 
Unescon maailmanperintökohteeseen Verlan tehdasmuseolle

Keväinen Mersupäivämme starttaa Kymen Automobiilikerhon hallilta, osoite on Jokipellontie Inkeroinen/Kouvola. Letkamme lähtee liikkeelle 9:21 ja ensimmäisenä etappina on Kouvolan Auto-Sunin vaihtoautonäyttely lukuisine tähtikeulineen – toiveena on ehkä myös kuuluisat autokaupan makkarat.

Matka jatkuu 12:15 kohti Verlan museota, jonne saavumme noin kello 13:00 – voit tulla myös suoraan Verlaan! Verlassa tutustumme upeaan tehdasmiljööseen ja -museoon, sekä ruokailemme omilla rahoilla. Alueella on mielenkiintoinen historia.

Ota klubikortti mukaan, sitä esittämällä pääset tehdaskierrokselle ryhmälipun 8 € hinnalla. Yhteinen tehdaskierroksemme on kello 14:00, mutta voit halutessasi osallistua jo kello 13:00 kierrokseen. Muita kierroksia ei 13.5. järjestetä. Alueella on tyylikkäitä käsityömyymälöitä, kahvila ja viinikauppa.

Mercedes-Benzeille, Daimlereille, Benzeille ja Maybacheille on varattu oma pysäköintialue järven rannasta tehdasalueen alapihalla!

Tervetuloa kaikille klubin jäsenille,

AnttiS ja Marko Niemi
anttisavolainen58@gmail.com ja marko.t.niemi@gmail.com
Kymenlaakson jaoksen aktiivit, Suomen Mercedes-Benz Klubi ry

PS 

kello 15-16 on Jaalan viihdekuoron konsertti tehtaan kuorimossa – Nostalgia-Iskelmiä 1950-luvulta, kansanmusiikkia, lauluja Verlan historian henkilöistä
- Esiintyjät: Jaalan Viihdekuoro ja Iitin kuoro Visiitti
- Säestää: Vokki-yhtye
- Musiikin johto, sovitus ja sävellykset: Jouni Sjöblom
- Tilaisuuteen on vapaa pääsy
- Ohjelma 10 €, sisältää konsertin ja kahvit Verlan Lounaskahvilassa.

 

Lisätiedot matkakohteestamme:

http://www.verla.fi/fi/palvelut/ruukkikylanpuodit
http://www.verla.fi/fi/palvelut/lounaskahvila
http://www.verla.fi/fi/info/alueenkartta

***

 

Vappulounaalle kokoonnutaan perinteiseen tapaan 1. toukokuuta yhdessä MB Klubin Kymenlaakson jaoksen kanssa.

Tällä kerralla paikkana on Haminan Varuskuntakerho (os. Kadettikoulunkatu 3), mistä lounas on varattu kello 14. Kotkan ja Kouvolan suunnasta tulevat kokoontuvat klo 13.30 mennessä Leikarille ja sieltä jatketaan letkassa Haminaan.

Lounaan hinta on aikuisilta 30 ja alle 12-vuotiailta 9 euroa. Ennakkoilmoittautumiset 24. huhtikuuta mennessä sähköpostilla tai tekstiviestillä:

sähköposti sihteeri@kymenautomobiilikerho.fi ja puhelin 040 716 7659.

***

Jep, Huhtikuun kokoontuminen Vehotruksilla ja Reiskan EPC/WIS esiintyminen toi 3 tusinaa tiedonnälkäsiä paikalle naapurijaoksia myöten,kiva kun kävitte meille saa  aina tulla kylään :) 
Kun oli kovasti touhuja ei muistettu ilmoitella toukokuun kokoontumisesta mitään,Team Kymi päätti sitten että ao. KEVÄTTÄHTI 13.5. (kts. alla) korvaa tuon unohtuneen päivän. Kannattaa tulla mukaan jos ei muuten tuo VERLA on oikeesti hieno paikka historiasta ja hienoista rakennuksista kiinnostuneille,unohtamatta alueelle lipuvia TÄHTIKEULOJA.
Kohta kesä..
Team Kymi psta
Antti S
***

 

***

Jep,
2017 kokoontumiset alkoi Inkeroisissa helmikuun alussa;Paikalle saapuivat Klubin pääjehut Ari Kangas, Klasu Skogberg ja Anssi Juutilainen, Jari Tikka ja Ari Laaksonen. Meno oli sen mukaista ja porukkaa oli varmaan kolmisen tusinaa,juttuja riitti.
Heti Hiihtoloman jälkeen maaliskuun kuukausikokoontuminen Kymen Automobiilikerhon tiloissa Tallitie 3 Koria  ti 07.03.2017 alkaen KLO 18.00
Huhtikuun kuukausikokous sovittu ti 4.4 klo 18.00 uuden Veho Trucks tiloissa Kouvolan Korjalassa,ilta sisältää tutustumista ja Vehon vanhojen osien Guru Jokilahden Reiska tulee Stadista esittelemään EPC ja Wis- järjestelmien käyttöä..hmm mielenkiintoista.
Niemen Marko jatkaa Kevättähden(13.5) työstämistä,näyttäs tulevan kiva ajotapahtuma Kymenlaaksoon ! 
Siitä sitten kevättä kohti kirjoitti
Team Kymi psta
Antti S
***

 

Hyvää Uuttavuotta vanhat ja uudet Kymenlaakson jaoslaiset, päivät pitenevät ja KesäMersukelit lähestyvät!

Aloitamme kuukausikokoontumiset toimintasuunnitelman mukaisesti ti 7.2.2017 klo 18.00 Inkeroisten Jokipellontiellä Kymen Automobiilikerhon tiloissa. Mukaan on tulossa myös Helsingistä Klubin puheenjohtaja ja joitakin hallituksen jäseniä tutustumaan toimintaamme,siellä nähdään.

"Itätähti 8-Mersut Korialla" on edelleen vuoden päätapahtuma 12.8.2017 Olutfestareineen ja vierailuja alan yrityksiin on tulossa. Niemen Marko on järjestelemässä KevätTähdeksi Jaoksen ajotapahtumaa, siitä myöhemmin.

Terveisin Team Kymi psta
Antti S

  • Ylös
  • Tulosta
  • Lähetä linkki artikkeliin sähköpostilla
  • Lisää
  • RSS