You have not saved your changes!

Kymenlaakso

Jaosvastaava Marko Niemi marko.t.niemi(at)gmail.com

Tervehdys Kymenlaakso! 

22.5.2018 

Toukokuussa aloitimme Wappulounaalla 1.5.2018 yhdessä Kymen Automobiilikerhon kanssa. Paikkana tänä vuonna oli uudelleen avattu Hotelli Leikari Kotkassa aivan Haminan kaupungin rajalla. Paikalla noin kymmenkunta Klubilaista nauttimassa pöydän antimista sekä hyvästä seurasta.

KevätTähti II
Pidettiin tänä vuonna Strömforsin Ruukissa Ruotsinpyhtäällä yhdessä Uudenmaan Jaoksen kanssa.

Tapahtuma sai hyvän suosion ja Klubin tarjoama Bratwursti lounas maistui maustettuna idyllisessä maisemassa.
Tapahtumaa sää suosi ja autoja saapui noin viisikymmentä. Gulf baarissa nautimme virvokkeita sekä kahvia noin tunnin kestäneellä stopilla. Ihmiset tuntui viihtyvän sekä Ruukissa nähtävää riitti ja päivän kruunasi Bratwursti lounas Savukosken museosillalla.

Kesäkuun kuukausikokous pidetään Susikosken kahvilassa Kotkassa Hurukselan kylässä. Kohtaamme siellä 5.6.2018 kello 18.00 alkaen. Muistelemme kevättä ja valmistaudumme ItäTähti 9.0 tapahtumaan joka on Suomen Suurin Mercedes-Benz Tapahtuma Tykkimäellä!!

Jos kiinnostus heräsi ja haluaa olla mukana tekemässä tätä hienoa tapahtumaan niin voi olla yhteydessä Team Kymiin.

Kesä Terveisin
TEAM KYMI
Marko
Juha
Antti

 

20.4.2018

Helteistä huhtikuuta kaikille ja aurinko on paistellut ihan lupaavasti. Kokoonnuimme jälleen 3.4.2018 Kouvolassa ja illan teemana oli EPC-koulutus.

Mukavasti oli kiinnostuneita saapunut noin parinkymmenen hengen voimin vietimme iltaa. Kahvia ja pullaa oli tarjolla, porukka viihtyi.

Tuntuma jäi sellainen, että tämä taas uusitaan sopivana ajankohtana kun kaikilla oli niin paljon asiaa. Reijolla kuitenkin kotimatka Espooseen niin lopettelimme ajoissa, jotta ei yötä myöten tarvitse ajella kotia kohti.

Toukokuussa Tapahtuu

Toukokuu pyörähtää käyntiin yhteisellä Wappulounaalla Kymen Automobiilikerhon kanssa perinteisesti. Yhteinen vappubrunssi nautitaan Kahvila Ravintola Leikarissa Kotkan Rantahaassa 1.5. klo 13 alkaen. Kokoonnutaan Leikarin pihalle klo 12.50 mennessä. Brunssin hinta on 19,50€/henkilö. Ilmoittautumiset 25.4. mennessä ensisijaisesti sähköpostilla sihteeri@kymenautomobiilikerho.fi tai tekstiviestillä numeroon 040 716 7659. Tervetuloa!

KevätTähti 2

Tänä vuonna tähtikeulat suuntaavat Ruotsinpyhtää Ruukkiin 19.5.2018. Kokoonnumme Kymen Automobiilikerhon tallille Jokipellontielle, josta lähdemme matkaa kello 10.00 ja suuntaamme Ruotsinpyhtäälle.

Matkalla teemme välistopin Gulf-Baarissa, joka edustaa perinteistä huoltoasemabaaria jo vuodesta 1971.
Sieltä sitten Strömforsin ruukkiin, jossa tutustutaan paikallisen tarjontaan. Vielä olisi yksi etappi loppuhuipennukseksi ja menemme Savukosken museosillalle Klubin
tarjoamalle Bratwursti-lounaalle.

Toukokuussa tapahtuu ja siksi varsinainen kuukausitapaaminen jää väliin ja koska suurempia asioita ei juuri nyt ole tapetilla, voidaan sitten matkan varrella tarinoida mitä mieleen tulee.
Kesällä nautitaan kesästä ja tapahtumista tähtikeulan takaa.
Kesällä kuitenkin kokoonnutaan kuukausitapaamisien merkeissä ja tavataan siellä porukalla.

Seuraa ilmoittelua ja siellä lisää infoa kesästä.

Terveisin

TEAN KYMI

Marko
Juha
Antti

***

 

Kevät tulee kovaa vauhtia ja maaliskuun kuukausipalaveri on pidetty Inkeroisissa. Tässä viestissä on juttua EPC-koulusta ja KevätTähdestä.

EPC-koulutus 3.4.

Seuraava Kuukausikokous on perinteeksi muodostuva EPC-koulutus Kouvolassa, paikkana VEHOTRUCKS Koriansuora 15, 45130 Kouvola. Tapahtuma alkaa kello 18.00, jonka jälkeen Reijo Jokilaakso opastaa meitä EPC- ja WIS-ohjelmien salattuun maailmaan. Varaudu tapahtumaan ottamalla oman ajoneuvon alustanumero mukaan. Jos et muista salasanaasi saat uuden toimistolta osoitteesta toimisto(at)mb-klubi.fi.

Vappulounas 1.5. lisätietoja tulossa

 

KevätTähti 19.5.

KevätTähti valmistelut ovat hyvällä mallilla ja paikkana tosiaan Ruukki Ruotsinpyhtää. Lähdemme matkaan Kymen Kerhon tallilta Inkeroisista ja teemme välipysähdyksen legendaarisessa GULF-Baarissa, josta jatkamme matkaa Ruukkiin.

Lopuksi vielä kokoonnumme Ahvenkoskelle Savukosken museosillalle Klubin tarjoamalle Bratwursti lounaalle virvokkeiden kera. Tarkempi aikataulu julkaistaan myöhemmin.

Terveisin,

Marko ja
TEAM KYMI
Suomen Mercedes-Benz Klubi ry.

 

***

Talvista helmikuuta Kymenlaaksolaiset!

Kokoonnuimme 13.2.2018 ensi kertaa tänä vuonna kuukausitapaamisen merkeissä Kymen Kerhon Korian Automobiilihallilla. Parinkymmenen jäsenen voimin kävimme läpi vuoden 2018 toimintasuunnitelman ja lopuksi valitsimme jaokselle uuden jaospäällikön Marko Niemen. 

Antti siirtyi enemmän harrastuksen pariin ja vetovastuu vaihtui. Omasta puolesta kiitän Anttia hyvin tehdystä työstä ja Antti kuitenkin jatkaa kanssamme TEAM KYMI:ssä.

Uusi jaosvastaava tulee Kotkasta ja monet varmaan minut tuntevat. Tulevaisuudessa tapahtumissa yritetään pitää nimilaput esillä (seuraavan Tähdelliset-lehden mukana ensi kuussa tulee kaikille klubin kaulanauhat, joihin nimilapun voi ripustaa) ja siten helpompi tulla tutustumaan sekä nimi ja naama yhdistyy paremmin. Toivotan omasta puolestani vanhat ja uudet jäsenet tervetulleeksi tapahtumiin joita yritetään mahdollisuuksien mukaan järjestää. Kymenlaakson tapahtumat löytyvät M-B Klubin jaospalstalla ja se täydentyy sitä mukaan kun tapahtumia saadaan aikaiseksi. Joka kuukausi tulee edelleen sähköpostilla jäsentiedote ja tarpeen mukaan useamminkin. Kannattaa myös osallistua muiden jaoksien järjestämiin tapahtumiin mahdollisuuksien mukaan niin saadaan jatkuvuutta yhdistyksen toimintaan. Tapahtumien järjestäminen on oma juttunsa ja kun porukkaa käy niin ohjelmaa on jatkossakin tarjolla.

Kevätaurinkoa on jo taivaalla nähty ja kohta pyyhimme pölyt kesäautojen päältä ja otamme autot tallista taas käyttöön. Hätäisimmät varmaan jo starttailevat autoja käyntiin ja vahat pintaan on jo vedetty.

Seuraava kokoontuminen meillä olisi Inkeroisissa Kymen Kerhon tiloissa Jokipellontiellä 13.3.2018 kello 18.00. Tulevista tapahtumista varmaan jo silloin tiedämme lisää ja siitä infoa. Tervetuloa!

Terveisin,
TEAM KYMI
Suomen Mercedes-Benz Klubi ry.

Marko Niemi

Juha Riihelä
Antti Ässä Savolainen

***

Tervehdys!

Kokoonnuimme eilen 13.2 eka kertaa tänä vuonna kuukausitapaamisen merkeissä Kymen Kerhon Korian Automobiilihallilla.

Parinkymmenen jäsenen voimin kävimme läpi 2018 toimintasuunnitelman ja lopuksi valitsimme jaokselle uuden jaospäällikön Marko Niemen.

Onnea ja menestystä hänelle uudessa tehtävässään. Puheenjohtaja Ari Kangas ja hallituksen jäsen/Uudenmaan Jaospäällikkö Ari Laaksonen olivat myös varmistamassa että muutos menee oikein:)

Seuraavan kerran Jaos kokoontuu Markon johdolla ti 13.3.2018 klo 18.00 Kymen kerhon Inkeroisten hallilla Jokipellonteillä,kaikki mukaan kesän rientoja suunnittelemaan.

Parhain terveisin
Antti Savolainen
Klubin jäsen SINCE 1996 "over and out"

***

 

Terve Kymenlaaksolaiset!

Päivä pitenee,kesää kohti mennään, on aika aloittaa kuukausikokoontumiset. Tapaamme ti 13.2 klo 18.00 Kymen Automobiilikerhon tiloissa Tallitie 3 Koria/Kouvola.

Aiheena on mm. uuden Jaospäällikön esittely, Antti Savolainen luopuu tehtävästä ja Marko Niemi astuu kehiin. Tämä on ns. hallittu muutos; saadaan nuorempaa polvea esiin, sekä uusia ideoita ja jaoksen hyvä ja aktiivinen toiminta jatkumaan. Jes!

Antti ei kuitenkaan poistu kokonaan kuviosta, vaan pyynnöstä hän jää Jaoksen työryhmään TEAM KYMIIN varajäseneksi. Tällä järjestelyllä hänelle jää enempi aikaa parin Tiun MB- arsenaalin kanssa harrastamiseen.

Työryhmän tekemää toimintasuunnitelmaa 2018 voit tarkastella liitteestä.

TEAM KYMI :
Marko Niemi
Juha Riihelä
Antti Savolainen

***


Kiitos kaikille,nähdään kesän tapahtumissa!

Klubin jäsen Since 1996
Antti Savolainen

***

Vuoden 2018 toimintasuunnitelma Kymenlaakson jaoksen osalta on:
 • Kuukausikokoontumiset Tiistaina 13.2.2018 alkaen Kymen Automobiilikerhon Mobiilihallilla Korialla klo 18.00. Tämän jälkeen joka kuukauden ensimmäinen tiistai klo 18.00 Korian Mobiilihallilla tai erikseen ilmoitetussa paikassa.
 • Vappulounas 1.5.2018 Järjestetään yhdessä Kymen Automobiilikerhon kanssa·
 • Kevättähti 19.5.2018 Kohteena Strömforsin Ruukki Ruotsinpyhtäällä. Tarkempi reitti julkaistaan lähempänä tapahtuma-ajankohtaa. ·
 • Itätähti 9.0 – Mersut Tykkimäellä 11.8.2018 Jaoksen perinteisin tapahtuma nyt uudessa paikassa. Tapahtumapaikkana Tykkimäen moottorirata. http://www.kouvolacircuit.com/ ·
 • Ajokauden päättäjäiset syksyllä Orilammen majalla https://orilampi.com/etusivu ·
 • Klubin pikkujoulu 2018 Klubitallilla Helsingissä
Tervehdys!
Vuosi kohta taas taputeltu ja Jaoksemme viimeinen kuukausikokoontuminen 7.11 vietettiin Kymen Kerhon  Mobiilihallilla ajankohtaisin asioiden merkeissä.Tulevaakin sivuttiin ja seuraava etappi on pikkujoulumatka Klubitallille la 2.12 Linjuriautolla .
Aikataulu on seuraava:
Lähtö Kouvolan matkakeskus  tasan klo 10.00
Stop Myllykoski keskusta klo 10.15
Stop Inkeroisten keskusta klo 10.30
Stop Hotelli Leikari klo 10.50
Stop Karhulan Matkakeskus 11.10
Ja siitä Klubitallille jossa olemme n.klo 13.00 siellä ruokailemme ja nautimme muiden harrastajien hyvästä seurasta.
Paluu tapahtuu yllämainittua reittiä kääntäen niin että olemme takaisin Kouvolan Matkakeskuksessa n.klo 19.00 illalla.
Jos mielit mukaan ilmottaudu välittämästi sillä kokouksemme aikaan sain jo 22 hlön varauksen matkalle,paikkoja on rajoitetusti ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä!
Ilmoittautuminen tulee olla perillä viimeistään 25.11 emailosoitteessa anttisavolainen58@gmail.com   ja sen tulee olla muotoa:
Lähtijän nimi ,henkilöluku(voit siis ottaa vaikka vaimon mukaan) ja kyytiintulopaikka(katso yllä aikataulu ja paikka.)
TEAM KYMI PSTA
Antti S
***

 

Kas syksy saapuu, kesäautot lepäämään laitamme.. :)

Sitä ennen kuitenkin muistutus: Ajokauden päättäjäiset Orilammella ensi lauantaina 29.9

Sait aiemmin jäsenpostissa tarkemmat tiedot tapahtuman menosta, jos ne hukassa katso klubin sivuilta jaoksemme kohdalta, sieltä ne ainakin löytyy.

Yllämainittu keikka on niin lähellä kuukauden vaihdetta että se korvaa lokakuun alun kuukauskokoontumisen. Seuraava kuukausikokoontuminen on tiistaina 7.11. kello 18.00 Kymen Automobiilikerhon tiloissa osoitteessa Tallitie 3, Koria, Kouvola.

Tervetuloa kaikki uudet ja vanhat Orilammelle nauttimaan Suomen syksyn ruskasta.

Team Kymi psta
Antti S

 

***

 

 

Mukavaa syyskuuta,

kohta joudumme kesäajokit paketoimaan talvisäilöön. Sitä ennen vietämme kuitenkin perinteiset ajokauden päättäjäiset Orilammen Majalla, Vuohijärven rannalla. Aloitamme iloittelun kello 12.00 lauantaina 30.9. eli kokoonnumme silloin paikan päälle.

Kuinka ollakaan Majalla on samana viikonloppuna OKTOBER-Fest teema, sehän meille etelä-Saksalaisen ajoneuvon omistajille käy kuin nenä päähän.

Ohjelma on vapaamuotoinen, naisväelle olen varannut kello 14-15 savusaunan ja miehille klo 17-18 sama setti.

Isännät ovat meille luvanneet yöpymispaketin ystävälliseen hintaan 62€/hlö sisältäen yöpymisen, päivällisen Oktober-Fest sisäänpääsyn ja runsaan aamupalan.

Mainitse varauksessasi tunnussana Suomen-Mercedes-Benz Klubi niin tuo kaikki on mahdollista. Kukin varatkoon ja myös maksakoon majoituksen suoraan Orilammelta p.05-389881 tai info@orilampi.fi

Tervetuloa kaikki naapurijaoksista ja myös kauempaa!

TEAM KYMI PSTA
Antti S

***

 

Mukavaa elokuun loppupuolta!

ITÄTÄHTI 8 loisti sään ollessa mitä mainioin.n.150 tähtikeulaa kävi nonstoppina päivän mittaan tapahtumalueella+ runsas yleisö.Vetonaulona oli Suomen ainut W201 EVO 2, W136 Cabriolet 1937 ja Presidentin entinen panssaroitu V140. Palautteista päätellen tulisi tapahtuma järjestää tulevaisuudessakin ,mutta miten meidän käy kun osa parkkipaikoista jää Asuntomessujen alle tonteiksi:Onko edessä muutto?Lisää aiheesta Joulukuun TÄHDELLISESSÄ.

Kiitos kaikille tapahtumaan osallistuneille ja etenkin rrraudanlujalle Jaoksemme järjestelykoneistolle!

Seuraava kuukausikokoontuminen ti 5.9 klo 18.00 SUSIKOSKEN Kauppakahviolla Kouvolan ja Kotkan puolvälissä Kymijoen rantamaisemissa.

Saimme Itätähdessä kutsun myös Haminan Bastionissa järjestettävään Car Show Haminaan.

Se järjestetään la 2.9.2017 klo 17-21.00.Tapahtuma lienee enempi tuning henkinen ,jos sulla sellainen Mersu niin mukaan sinne vaan.Kuuklella löytynee lisätietoja.

Syyskesäterveisin
TEAM KYMI psta

Antti S

***

Vierailu moottoripyörämuseolle 10.7.

Jep, kesäkuun alussa kävimme Markon johdolla Kuusisen kalasatamassa kokoontumassa parinkymmenen hengen voimin, sää myös meitä meren rannalla suosi. Siellä puhuimme josko menisimme Kaunissaareen heinäkuussa porukalla, nyt pitänee aikataulusyistä tuo hanke siirtää tulevaisuuteen.

Sen sijaan lähdemme ma 10.7.2017 Lahteen Hämeen jaokseen vierailulle: Suomen Moottoripyörämuseolle

Osoite, Veistämönkatu 1 (Niemen satama) Lahti. Klo 18.00 alkaa siellä kokoontuminen. Tapaamme siellä naapurijaoksen väkeä. Mp-museoon voi samalla tutustua, on mielenkiintoinen paikka! Tämä on sitä jaosten yhteistyötä, jota olen peräänkuuluttanut pitkän aikaa.. kiitos Antero (Lähteenmäki) kutsusta.

Ja sitten:
ITÄTÄHTI 8 lähestyy..lähestyy ja on kohta täällä. Vuoden päätapahtuma jaoksessamme la 12.8.2017 .

Pidämme elokuun kuukausikokoontumisen Kymen kerhon mobiilihallilla Tallitie 3 Koria / Kouvola
ti 1.8.2017 klo 18.00. Pääaiheena tuon tapahtuman järjestelyt. Merkatkaa aika jo valmiiksi kalentereihin

 

***

 

Jep, Kevättähti meni parikymmentä autokuntaa kävi Verlassa Unescon maaailmanperintökohdetta ja oheispalveluja ihmettelemässä kauimmat oli lähteneet Pohjois-Savon jaoksesta,Kiitos kävijöille ja Markon järjestelyille,mukavaa oli
Seuraava kuukausikokoontuminen on Kotkassa alla Markon tiedote;


Pidetään Kesäkuun Kuukausikokous Kotkassa Kuusisen Kalamajalla meren äärellä.

Perinteisesti kokoonnutaan kuukauden ensimmäisenä tiistaina 6.6.2017 kello 18.00.

Kerrataan kevään juttuja ja suunnitellaan tulevaa. Kalamajassa mahdollisuus nauttia todella hyvää kalakeittoa jos jos syöjiä löytyy tarpeeksi monta. Tarvitaan etukäteisvaraus niin omistaja tekee soppaa illaksi meille. Hinta 8€ annos
Toivotaan terassi ilmaa jotta voidaan nauttia meri maisemasta ulkona. Halukkaat sopan syöjät voi ilmoittaa minulle marko.t.niemi@gmail.com sähköpostiin 2.6.2017 mennessä

Yt Marko

ja Team Kymi
Antti S

Alla kokoontumispaikan tiedot:

Kuusisen Kalamaja
Juha Vainion katu 95 48100 KOTKA

***

13.5. KevätTähti 
Unescon maailmanperintökohteeseen Verlan tehdasmuseolle

Keväinen Mersupäivämme starttaa Kymen Automobiilikerhon hallilta, osoite on Jokipellontie Inkeroinen/Kouvola. Letkamme lähtee liikkeelle 9:21 ja ensimmäisenä etappina on Kouvolan Auto-Sunin vaihtoautonäyttely lukuisine tähtikeulineen – toiveena on ehkä myös kuuluisat autokaupan makkarat.

Matka jatkuu 12:15 kohti Verlan museota, jonne saavumme noin kello 13:00 – voit tulla myös suoraan Verlaan! Verlassa tutustumme upeaan tehdasmiljööseen ja -museoon, sekä ruokailemme omilla rahoilla. Alueella on mielenkiintoinen historia.

Ota klubikortti mukaan, sitä esittämällä pääset tehdaskierrokselle ryhmälipun 8 € hinnalla. Yhteinen tehdaskierroksemme on kello 14:00, mutta voit halutessasi osallistua jo kello 13:00 kierrokseen. Muita kierroksia ei 13.5. järjestetä. Alueella on tyylikkäitä käsityömyymälöitä, kahvila ja viinikauppa.

Mercedes-Benzeille, Daimlereille, Benzeille ja Maybacheille on varattu oma pysäköintialue järven rannasta tehdasalueen alapihalla!

Tervetuloa kaikille klubin jäsenille,

AnttiS ja Marko Niemi
anttisavolainen58@gmail.com ja marko.t.niemi@gmail.com
Kymenlaakson jaoksen aktiivit, Suomen Mercedes-Benz Klubi ry

PS 

kello 15-16 on Jaalan viihdekuoron konsertti tehtaan kuorimossa – Nostalgia-Iskelmiä 1950-luvulta, kansanmusiikkia, lauluja Verlan historian henkilöistä
- Esiintyjät: Jaalan Viihdekuoro ja Iitin kuoro Visiitti
- Säestää: Vokki-yhtye
- Musiikin johto, sovitus ja sävellykset: Jouni Sjöblom
- Tilaisuuteen on vapaa pääsy
- Ohjelma 10 €, sisältää konsertin ja kahvit Verlan Lounaskahvilassa.

 

Lisätiedot matkakohteestamme:

http://www.verla.fi/fi/palvelut/ruukkikylanpuodit
http://www.verla.fi/fi/palvelut/lounaskahvila
http://www.verla.fi/fi/info/alueenkartta

***

 

Vappulounaalle kokoonnutaan perinteiseen tapaan 1. toukokuuta yhdessä MB Klubin Kymenlaakson jaoksen kanssa.

Tällä kerralla paikkana on Haminan Varuskuntakerho (os. Kadettikoulunkatu 3), mistä lounas on varattu kello 14. Kotkan ja Kouvolan suunnasta tulevat kokoontuvat klo 13.30 mennessä Leikarille ja sieltä jatketaan letkassa Haminaan.

Lounaan hinta on aikuisilta 30 ja alle 12-vuotiailta 9 euroa. Ennakkoilmoittautumiset 24. huhtikuuta mennessä sähköpostilla tai tekstiviestillä:

sähköposti sihteeri@kymenautomobiilikerho.fi ja puhelin 040 716 7659.

***

Jep, Huhtikuun kokoontuminen Vehotruksilla ja Reiskan EPC/WIS esiintyminen toi 3 tusinaa tiedonnälkäsiä paikalle naapurijaoksia myöten,kiva kun kävitte meille saa  aina tulla kylään :) 
Kun oli kovasti touhuja ei muistettu ilmoitella toukokuun kokoontumisesta mitään,Team Kymi päätti sitten että ao. KEVÄTTÄHTI 13.5. (kts. alla) korvaa tuon unohtuneen päivän. Kannattaa tulla mukaan jos ei muuten tuo VERLA on oikeesti hieno paikka historiasta ja hienoista rakennuksista kiinnostuneille,unohtamatta alueelle lipuvia TÄHTIKEULOJA.
Kohta kesä..
Team Kymi psta
Antti S
***

 

***

Jep,
2017 kokoontumiset alkoi Inkeroisissa helmikuun alussa;Paikalle saapuivat Klubin pääjehut Ari Kangas, Klasu Skogberg ja Anssi Juutilainen, Jari Tikka ja Ari Laaksonen. Meno oli sen mukaista ja porukkaa oli varmaan kolmisen tusinaa,juttuja riitti.
Heti Hiihtoloman jälkeen maaliskuun kuukausikokoontuminen Kymen Automobiilikerhon tiloissa Tallitie 3 Koria  ti 07.03.2017 alkaen KLO 18.00
Huhtikuun kuukausikokous sovittu ti 4.4 klo 18.00 uuden Veho Trucks tiloissa Kouvolan Korjalassa,ilta sisältää tutustumista ja Vehon vanhojen osien Guru Jokilahden Reiska tulee Stadista esittelemään EPC ja Wis- järjestelmien käyttöä..hmm mielenkiintoista.
Niemen Marko jatkaa Kevättähden(13.5) työstämistä,näyttäs tulevan kiva ajotapahtuma Kymenlaaksoon ! 
Siitä sitten kevättä kohti kirjoitti
Team Kymi psta
Antti S
***

 

Hyvää Uuttavuotta vanhat ja uudet Kymenlaakson jaoslaiset, päivät pitenevät ja KesäMersukelit lähestyvät!

Aloitamme kuukausikokoontumiset toimintasuunnitelman mukaisesti ti 7.2.2017 klo 18.00 Inkeroisten Jokipellontiellä Kymen Automobiilikerhon tiloissa. Mukaan on tulossa myös Helsingistä Klubin puheenjohtaja ja joitakin hallituksen jäseniä tutustumaan toimintaamme,siellä nähdään.

"Itätähti 8-Mersut Korialla" on edelleen vuoden päätapahtuma 12.8.2017 Olutfestareineen ja vierailuja alan yrityksiin on tulossa. Niemen Marko on järjestelemässä KevätTähdeksi Jaoksen ajotapahtumaa, siitä myöhemmin.

Terveisin Team Kymi psta
Antti S

 • Ylös
 • Tulosta
 • Lähetä linkki artikkeliin sähköpostilla
 • Lisää
 • RSS