You have not saved your changes!

Pohjois-Suomi

jaospäällikkö arto.syvajarvi@gmail.com

 

Pohjois-Suomen jaoksentoiminnasta

20.5 Backwoods Cruising Kajaanissa (www.bwcustoms.com) Osallistumme Kerhona Backwoods Cruisingiin Näyttely on Kajaanin Kauppapuistossa järjestettävä koko perheen tapahtuma. Meiltä mukana tyylikkäitä harrasteautoja – myös mobiili-ikäisiä. Vuonna 2016 tapahtumassa kävi 6500 henkeä ja näytteillä oli n. 200 autoa.
Tapahtuman suosion takia on näytteille menevien autojen määrää jouduttu rajoittaan. Klubinosastolle pääsee mukaan 12-autoa. Autot pitää olla näyttely Kuntosia tai muuten erikoisia. Auto voi olla rakennettu, tuning, viritetty, kilpa-auto, orgis, klassikko tai muuten erikoinen myös museoautoja on pyydetty mukaan.
Jos omistat näyttävän tai erikoisemman auton ja haluat saada auton näyteille klubin osastolle ota yhteyttä arto.syvajarvi@gmail.com / 050 9175918 ja ilmoittautuu ja kerro autosi tiedot.  Autojen tiedot ovat tärkeitä koska ne pitää ilmoittaa järjestäjälle. Paikat täytyy ilmoittautumisjärjestyksessä!
 
 ***
 
27.5 Kuusamon seudun mobilistein autonäytely. Kuusamon seudun mobilistit ovat pyytäneet Klubimme kalustoa näytille paikallisen Mercedes myyjän Kolismaan Auton tiloihin Revontulentie 2, 96300 Kuusamo. paikalle halutaan etupäässä vanhempaa Museoikäistä kalustoa, mutta toki uudemmallakin vähän erikoisemmalla autolla voi osallistua näyttelyyn
Myös tämä tapahtuma on rajattu tilanvuoksi joten n. 10 autoa mahtuu mukaan. Ilmoittautumiset arto.syvajarvi@gmail.com tai 050 9175918 

***

Toimintasuunnitelma vuodelle 2017
 
Pyrimme vuoden aikana järjestämään entistä useammin cruising-ajoja, kokoontumisia ja muita matalan kynnyksen tapahtumia, jotta yhä suurempi määrä jäsenistöä aktivoituisi ja osallistuisi toimintaan. Näistä ilta-ajeluista yms. tiedotamme Whatsapp- ja Pohjois-Suomen Klubin Facebook-ryhmässä.(ilmoita puhelinnumerosi minulle jos haluat mukaan Whatsapp ryhmään) Tavoitteena saada mukaan enemmän nuoria ja pyrimme huomioimaan toiminnassamme myös naiset ja perheet. Toki isoimmat tapahtumat ilmoitetaan aina etukäteen toimiston kautta sähköpostiin.
Suurempia tapahtumia tälle vuodelle on suunniteltu seuraavasti:
- 1.5. Oulun Mobilistien perinteiset vappu-ajot ja klubin koko perheen vappulounas 
-  20.5. osallistumme Backwoods Cruisingiin Kajaanissa (www.bwcustoms.com) Kajaanin Kauppapuistossa järjestettävä koko perheen tapahtuma. Meiltä mukana tyylikkäitä harrasteautoja – myös mobiili-ikäisiä. Vuonna 2016 tapahtumassa kävi 6500 henkeä ja näytteillä oli n. 200 autoa.
- 27.5 Osallistuminen Kuusamon seudun mobilistein autonäytelyyn.
- 17.6 ratapäivät OuluZonessa. Rata vuokrataan koko päiväksi klubin käyttöön. Konsepti samanlainen kuin viime vuonna eli yhteistyötä autoalan yritysten kanssa, näyttelyautoja, työnäytöksiä yms. ja tietenkin rata-ajoa. Viime vuonna   paikalla kävi reilut 100 Mercedestä ja tapahtuman myötä saimme runsaasti uusia jäseniä.
- osallistumme kesän aikaan BF Meet -tapahtumiin Oulun sudulla – paikalle mahdollisimman monta autoa
-  kesäaikaan jaostapaamiset Nallikarissa, mutta ainakin yksi jaostapaaminen jossakin naapurikunnassa, esim. Raahessa, jossa aina tiistaisin kokoontuu alueen harrasteautot torille
-  yritysvierailuja kiinnostuksen mukaan ympäri vuoden – sovittuna jo tälle vuodelle vierailu Stora Enson paperitehtaalle sekä Kalevan kirjapainoon
-  vierailu klubin Helsingin tiloihin porukalla klubin pikkujoulun aikaan
Tässä tällä hetkellä tiedossa olevat tapahtumat, mutta lisää tulee kevään mittaan, kunhan ideariihi kunnolla käynnistyy.
Jaostapaamiset jatkuvat perinteisesti joka kuukauden ensimmäinen tiistai klo.18.00 alkaen Oulun Automuseolla Kahvilla Biilissä Tervetuloa! (paitsi kesäksi sitten siirrytään Nallikariin, josta tiedotetaan sitten lähempänä)
t. Arto Syväjärvi arto.syvajarvi@gmail.com p. 050 9175918
  • Ylös
  • Tulosta
  • Lähetä linkki artikkeliin sähköpostilla
  • Lisää
  • RSS