Kaikki Suomen Mercedes-Benz Klubin tapahtumat ovat nähtävissä täältä.

Näkyvät kaikille, mutta välillä vaatii kirjautumisen jotta kaikki tapahtumat näkyvät. Kirjautuminen on Jäsenille kohdassa.

Jos et ole jäsen tule tutustumaan sekä liittymään jäseneksi tapahtumassa. Tapahtuman järjestäjältä lisätietoja tapahtumassa

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Kehä-kessat 2024

17.07. klo 18:00 - 20:00

17.7.2024, Kehä Kesoil cruising ilta 

Mersut kehäkessalla heinäkuussa 17.7. (ke) klo18

Seuraava Uudenmaan jaoksen järjestämä ”Mersut Kehäkessalla”-tapahtuma on keskiviikkona 17.7. klo 18.

Tällä kertaa teemana ovat S-sarja ja V12-moottoriset Mersut, aikakaudesta riippumatta. Tapahtumaan olet tietenkin tervetullut millä tahansa Mersulla. Teema-autojen toivotaan saapuvan paikalle jo klo 17.

Autojen ihastelun ja hyvän seuran lisäksi tarjolla on myös aiemmista tapahtumista tuttu grilliteltta, josta ostettavissa makkaraa ja virvokkeita.

Kesäkuun tapahtumassa teemana olivat CLK- ja SLK-sarjat. Teema-autoja oli paikalla toista kymmentä ja muiden Mersujen myötä alue oli taas tuttuun tapaan täysi. Samaa toivotaan luonnollisesti myös heinäkuun tapahtuman osalta. Valitettavasti Heinäkuun Kehäkessa-tapahtuma jää tältä erää viimeiseksi tässä tutussa paikassa. Uudenmaan jaos etsii korvaavaa tapahtumapaikkaa, jossa jatkaa tapahtumien järjestämistä samassa hengessä myös jatkossa.

Kehäkessan pysäköintialueesta erotamme oman alueen klubin ja tapahtuman käyttöön.

Mukavaa leppoisaa yhdessäoloa teema autoihin sekä omistajiin tutustuen, joten kurvaat vain Kessalle tapaamaan muita harrastajia.

Tervetuloa!

Kehäkessa: Neste K Kehä 3, Niittytie 2, 01510 Vantaa

Teppo Koski

teppo.koski@gmail.com

Klo 18-19.30

Osoitteessa Niittytie 2, Vantaa

Tiedot

Päivämäärä:
17.07.
Aika:
18:00 - 20:00

Järjestäjä

Uudenmaan jaos