Suomen Mercedes-Benz Klubi ry

Tervetuloa! Klubimme on vuonna 1979 perustettu Mercedes-ajoneuvojen omistajille tarkoitettu Daimler AG:n tukema harrasteyhdistys, joka toimii koko Suomessa. Jäsenmäärä on noin 4270. Sivuillamme on lisätietoja toiminnasta ja jäsenhakemuslomake. Jäsenyyttä hakevat saavat postia noin viikon kuluessa.

Tapahtumakalenterimme löydät sivulta Klubi Tapahtumakalenteri.

22.11. Liikenneturva web-klubi-ilta

Liikenneturva toteuttaa Suomen Mercedes-klubille kerhoillan maanantaina 22.11.2021 klo 18.00-20.00. Tilaisuus järjestetään virtuaalisena Teams-etäkokouksena ja aiheena on kesällä 2020 uudistunut tieliikennelaki. Aiheen esittelystä vastaa Liikenneturvan tutkimuspäällikkö Juha Valtonen ja teams-keskustelua sekä kysymyksiä seuraa ja hallinnoi yhteyspäällikkö Tomi Niemi.

Teams-kokoukseen pääset liittymään alla olevan ”liity kokoukseen” -painikkeen kautta. Kokoukseen liittyminen ei vaadi erillistä sovellusta, vaan toimii myös internet-selaimen kautta. Kokoukseen voi saapua 17.45 alkaen. Jos sinulla on vaikeuksia liittyä kokoukseen, pyydä sähköpostilla linkki järjestösihteeriltä toimisto(at)mb-klubi.fi

Tervetuloa mukaan kuulemaan ja keskustelemaan.

Liity tietokoneella tai mobiilisovelluksella

Liity kokoukseen napsauttamalla tästä

20.10. Jäsenille-alue toimii

Sivulla Jäsenille kysytään käyttäjätunnusta ja salasanaa. Niiden syöttämisen jälkeen salasana-kentät jäävät edelleen ruudulla, mutta valikot aukeavat oikein sivun vasempaan reunaan. Korjaus käynnissä.

10.7. Kirjautuminen Xentry/Parts Information-järjestelmään

Sivulla Klubi – Jäsenedut on kerrottu Xentry-tunnusten tilaamisesta ja erilaisista ongelmatilanteista.

Kun sinulla on tunnukset: kirjaudu palveluun osoitteessa: https://login.daimler.com/

Palvelua tulee käyttää vähintään kerran kuudessa kuukaudessa, muuten se lukkiutuu. Jos tunnuksesi ovat lukossa, lähetä viesti englanniksi/saksaksi osoitteeseen oldtimer@daimler.com ja kerro ongelmasta. 

Klubista

Jos olet jäsen ja uusi kävijä nettisivuilla, tai muuten vain kiinnostunut Mercedes-ajoneuvoista, tutki ihmeessä sivuillemme tasaisin väliajoin päivitettäviä tapahtuma-, myynti- ja muita ilmoituksia, keskustelufoorumejamme, ja muuta uutta sisältöä. Tarkista ainakin tapahtumakalenteri tasaisin väliajoin, sitä päivitetään jatkuvasti!

Yhteydenottoja varten osoitteet ja numerot ovat nähtävillä “yhteystiedot“-linkkien takana. Lähetäthän postit mahdollisimman oikeille henkilöille, esimerkiksi osoitteenmuutokset ja käyttäjätunnusasiat suoraan toimiston postiin!