Suomen Mercedes-Benz Klubi ry

Tervetuloa! Klubimme on vuonna 1979 perustettu Mercedes-ajoneuvojen omistajille tarkoitettu Daimler AG:n tukema harrasteyhdistys, joka toimii koko Suomessa. Jäsenmäärä on noin 4500. Sivuillamme on lisätietoja toiminnasta ja jäsenhakemuslomake. Jäsenyyttä hakevat saavat postia noin viikon kuluessa.

Tapahtumakalenterimme löydät sivulta Klubi Tapahtumakalenteri.

18.12. Automobilia- ja Rompetori Espoon Lommilassa

Vehon Lommilan tyhjentyessä klubi järjestää Automobilia-tapahtuman sisätiloissa vanhassa myymälässä kello 10-15.

20.10. Jäsenille-alue toimii

Sivulla Jäsenille kysytään käyttäjätunnusta ja salasanaa. Niiden syöttämisen jälkeen salasana-kentät jäävät edelleen ruudulla, mutta valikot aukeavat oikein sivun vasempaan reunaan. Korjaus käynnissä.

10.7. Kirjautuminen Xentry/Parts Information-järjestelmään

Sivulla Klubi – Jäsenedut on kerrottu Xentry-tunnusten tilaamisesta ja erilaisista ongelmatilanteista.

Kun sinulla on tunnukset: kirjaudu palveluun osoitteessa: https://login.daimler.com/

Palvelua tulee käyttää vähintään kerran kuudessa kuukaudessa, muuten se lukkiutuu. Jos tunnuksesi ovat lukossa, lähetä viesti englanniksi/saksaksi osoitteeseen oldtimer@daimler.com ja kerro ongelmasta. 

Klubista

Jos olet jäsen ja uusi kävijä nettisivuilla, tai muuten vain kiinnostunut Mercedes-ajoneuvoista, tutki ihmeessä sivuillemme tasaisin väliajoin päivitettäviä tapahtuma-, myynti- ja muita ilmoituksia, keskustelufoorumejamme, ja muuta uutta sisältöä. Tarkista ainakin tapahtumakalenteri tasaisin väliajoin, sitä päivitetään jatkuvasti!

Yhteydenottoja varten osoitteet ja numerot ovat nähtävillä “yhteystiedot“-linkkien takana. Lähetäthän postit mahdollisimman oikeille henkilöille, esimerkiksi osoitteenmuutokset ja käyttäjätunnusasiat suoraan toimiston postiin!