Suomen Mercedes-Benz Klubi ry

TIEDOTE: SIVUSTOJEN PÄIVITYS

Hyvä jäsen ja vierailija, sivustollamme on päivityksiä käynnissä joten toivomme malttia vierailessa sivustolla.

Sisältöä, sekä linkityksiä muutetaan kevään ja kesän 2023 aikana ja osa tutuista sivuista siirtyy eri paikkaan sekä uusia ilmestyy.

Kiitos kärsivällisyydestä

——————————————————————————————————————————

Tervetuloa! Klubimme on vuonna 1979 perustettu Mercedes-ajoneuvojen omistajille tarkoitettu Daimler AG:n tukema harrasteyhdistys, joka toimii koko Suomessa. Jäsenmäärä on noin 4200. Sivuillamme on lisätietoja toiminnasta ja jäsenhakemuslomake. Jäsenyyttä hakevat saavat postia noin viikon kuluessa.

Tapahtumakalenterimme löydät sivulta Klubi Tapahtumakalenteri.

Tähdelliset-lehti ilmestyy 15.9.

Klubista

Jos olet jäsen ja uusi kävijä nettisivuilla, tai muuten vain kiinnostunut Mercedes-ajoneuvoista, tutki ihmeessä sivuillemme tasaisin väliajoin päivitettäviä tapahtuma-, myynti- ja muita ilmoituksia, keskustelufoorumejamme, ja muuta uutta sisältöä. Tarkista ainakin tapahtumakalenteri tasaisin väliajoin, sitä päivitetään jatkuvasti!

Yhteydenottoja varten osoitteet ja numerot ovat nähtävillä ”yhteystiedot”-linkkien takana. Lähetäthän postit mahdollisimman oikeille henkilöille, esimerkiksi osoitteenmuutokset ja käyttäjätunnusasiat suoraan toimiston postiin!

Liity Jäseneksi

Liity jäseneksi saman tien tästä linkistä https://suomi.mercedes-benz-clubs.com/klubi/jaesenhakemus/ tai kuvaamalla qr-koodi (vuosimaksu 45 € – liittymismaksu 25 €)