Kymenlaakso

 

Kymenlaakso

Vain terveenä Klubin tapahtumiin.

Marraskuun kuukausikokous  on tiistaina 2.11.2021 kello 18.00 alkaen ja paikkana Soittoravintola Kiroileva Kokki osoitteessa Elimäentie 54, 46910 Kouvola.

Pikkujoulut ovat 27.11.2021 Klubitallilla Helsingissä ja ne alkavat kello 13.00

Matkaamme perinteisesti bussikuljetuksella yhdessä naapurijaosten kanssa, samassa kyydissä ovat Etelä-Karjala ja Etelä-Savo. Viime vuonna pikkujouluja ei ollut, mutta nyt päästään juhlimaan ja nauttimaan juhlapöydän antimista. Tiedotamme matkan aikataulusta vielä erillisellä viestillä, mutta aamulla lähdetään ja illaksi kotiin.

 

Picnic-tapahtuma EloTähti 2021 sunnuntaina 29.8.2021

Koronasta johtuen Vanhan ajan-päivät peruuntuivat Jokelan kotiseutumuseolla. Kymenlaakson jaos järjestää jäsenilleen vapaamuotoisen ajelun samaiselle museolle picnic-hengessä. Tarjolla on hyvää seuraa ja rentoa meininkiä, sekä tietysti tutustuminen upeaan museoon. Luvassa myös erikoisnäytös.

Kokoonnumme Inkeroisissa Kymen Automobiilikerhon tallilla (osoite  jälkeen Jokipellontie) alkaen kello 9:00, josta lähdemme hieman myöhemmin kohti Jokelaa. Klubin jäsenille on tapahtuma päivänä vapaa pääsy museoon.

Aikataulu:

– Kokoontuminen Inkeroisiin alkaen kello 09.00 vapaalla aikataululla.
– Lähtö kohti Jokelaa kello 10.01 rauhalliseen tahtiin ja mutkateitä pitkin.
– Saapuminen Jokelaa Museolle noin kello 11.00.
– Tutustuminen Museoon ja Das Picnic-eväiden nauttiminen, Kymenlaakson jaos tarjoaa purtavaa.
– Museoon tutustumiseen on varattu riittävästi aikaa, koko päivä on vain meille.
– Kotiinlähtö oman aikataulun mukaan.

Terveisin TeamKymi

***

ItäTähti V-12 Mersut Korialla 7.8.2021

Kouvola kello 10.00 – 15.00 Perinteinen elokuun Mercedes–Benz kokoontuminen Kymen Automobiilikerhon tiloissa Korialla (Kymen Automobiilikerho Tallitie 3, Kouvola).. Tapahtuma järjestetään jo kahdettatoista kertaa vanhalla varuskunta-alueella Korialla Pioneeripuistossa Tapahtumaan toivotaan V-12 moottorisia Mersuja, mutta kaikki Mercedes-Benz-autot ovat tervetulleita mallista, kunnosta tai iästä riippumatta. Kyseessä on perinteinen harrastajien kokoontuminen, jossa tavataan tuttuja ja kerrotaan juttuja menneiltä vuosilta. Koko perheen tapahtuma, johon on vapaa pääsy, eikä ilmoittautumisia. Buffetista makkaraa, kahvia ja virvokkeita edulliseen hintaan. KlubiShop on paikalla, jos sinulla puutteita klubituotteiden osalta niin tule ostoksille. Suomen suurin Mercedes-Benz-kokoontuminen Kymenlaaksossa. Terveisin TeamKymi

Kuukausikokous 6.7. kello 18.00 alkaen

Paikkana on tällä kertaa Kahvila Susikoski Hurukselantie  2056, 46910 Kotka. Aiheena meillä on ItäTähti V-12 (7.8.). Osallistu kokoukseen ja sinulla on mahdollisuus päästä järjestämään hienoa tapahtumaa.
Tekijöitä tarvitaan, jotta tapahtuma saadaan vietyä tyylikkäästi läpi ja samalla kuorma jakaantuu useammille tekijöille.

Mylsänportti Meeting 12.7. kello 18.00 alkaen osoitteessa Karttenniemetie 240 Myllykoski

Vapaamuotoinen Kymenlaakson ajoneuvoharrastajien kokoontuminen, jossa on mahdollisuus tutustua eri merkkien harrastajiin, sekä nähdä muitakin kuin Mercedes-autoja. Paikalle on kutsuttu kymenlaaksolaisia auto- ja moottoripyöräkerhoja, mopoja unohtamatta.

Mylsänportilla ulkomyyntinä virvokkeita ja erilaista purtavaa, grillikin on kuumana.

 
Kuukausikokous 1.6.2021 Klo.18.00 alkaen.
 
Paikkana Mylsänportti  Karttenniementie 240, 46800 Myllykoski.
 
Pienen tauon jälkeen kokoonnumme jälleen suunnittelemaan kesän tapahtumia. Perinteiset kuukausikokoukset jatkuvat ja muuta mukavaa tulossa. Kesälle suunniteltu myös ulkomaan matkaa ja kohteena Viro. Kaikkihan tietysti riippuu koronan kehityksestä ja antaako pandemia mahdollisuutta matkan toteutumiseen. Elokuussa jälleen ItäTähti 7.8.2021 vuorossa jo kahdestoista kerta eli V-12 teemalla.
 

Kuukausikokous 2.3.2021 Klo.18.00 Mylsänportti

Kokoonnumme jälleen perinteisesti kuukauden ensimmäisenä tiistaina 2.3.2021 ja tällä kertaa paikka uusi.
Mylsänportti
Karttenniementie 240
46800 Myllykoski
(Neste kylmäasema)

Tutustutaan kahvila/huoltamon palveluihin joka ei ole ketju vaan yksityisomisteinen. Mietitään myös mahdollisia yhteistyö mahdollisuuksia kokoontumispaikkana. Suunnitellaan tulevia tapahtumia jos korona antaisi mahdollisuuden tapahtumien järjestämiseen.

Ennen Maaliskuun kokousta tapahtuu Kouvolassa, Kuusaanlampi ajoharjoittelu jäsenille 20.2.2021 ja tapahtuma järjestetään yksityistilaisuutena koronasta johtuen.

◦ Wappulounas yhdessä Kymen Automobiilikerhon kanssa.
◦ KevätTähti 4: 15.5. Jokelan Kotiseutumuseo.
◦ ItäTähti V-12: 7.8.2021 Korian Pioneeripuistossa perinteisellä ohjelmalla.
◦ Ajokauden päättäjäiset Orilammen Majalla lokakuun alussa Oktoberfest tunnelmissa.
Kuukausikokous 2.2.2021 klo.19.00 Korialla Mobiilikerhon hallilla. Kokoukset järjestetään aina
kuukauden ensimmäisenä tiistaina ja samalla päätetään seuraava kokouspaikka.

TeamKymi-aktiiviporukkaan kuuluvat henkilöt:

Marko Niemi, Kari Kivelä, Petri Papinniemi ja Sari Ravi

Marko Niemi
Kymenlaakso Jaospäällikkö
Suomen Mercedes-Benz Klubi ry.
0445588335
marko.t.niemi@gmail.com