Kymenlaakso

 

Kymenlaakso

Kuukausikokous  Ti 6.9.2022 Korialla

Kokoonnumme jälleen Korialle Ti 6.9.2022  kello.18.00 Automobiilikerhon tallille Tallitie 3 Kouvola. käydään läpi kesän 
tapahtumat ja keskustellaan ajokauden päättäjäisistä  sekä pikkijoulumatkasta joka tulossa Marraskuussa.
Ajokauden päättäjäiset / Oktoberfest Lauantai 1.10.2022 Klo.13.00 tutussa paikassa Orilammen majalla, lisää infoa tulevassa 
jäsenkirjeessä.
 
Pikkujoulumatka Klubitallille Marraskuussa perinteisellä bussikuljetuksella. Tästä lisää syksyllä, matkataan yhdessä Etelä-Karjalan ja Etelä-Savon jaosten
 kanssa Vesalaan. 
 
Terveisin 
TeamKymi

 

Oktoberfest / Ajokauden päättäjäiset lauantaina 1.10.2022  alk. klo.13.00  Orilammen Majalla  Voikoskentie 138, 47910 Hillosensalmi

Ajokauden Päättäjäiset / Oktoberfest Lauantaina 1.10.2022 Orilammen Majalla  Voikoskentie 138, 47910 Hillosensalmi,  Klo.13.00 kokoonnumme kodalle jossa paistetaan makkarat ja vaihdetaan kuulumiset. On siis aika jälleen kokoontua kesän päättäjäisiin ja juhlimaan mennyttä kesää. Mennyt kesä oli täynnä hienoja tapahtumia ja auringonpaistetta sekä lämpöä riitti jokaiselle, tosin sadettakin saatiin ajoittain.
Savusauna(!) on varattu 16.00 – 17.00 Naisille ja 17.00 – 18.00 Miehille Ohjelmaa jatkuu ravintolassa illallisella 19.00, josta ilta jatkuu Oktoberfest-tunnelmissa. Meille on varattu kiintiö huoneita ja tarjous meille joka sisältää majoituksen sekä ruokailun sekä ohjelman Hintaan 69€/hlö 2hh  ja yhden hengen lisä 30€. Octoberfest ruokailun hinta on 30€/hlo, on myös mahdollista tulla nauttimaan Oktoberfest menuusta hyvässä seurassa  ilman yöpymista  
Majoituksen varaa jokainen itse ja tarjous on kaikille Klubin jäsenille, ruokailua ei tarvitse erikseen varata etukäteen. Alla infoa illan ohjelmasta.
 
 
Terveisin TeamKymi

Kuukausikokous tiistaina 2.8.2022 kello 18.00

Kuukausikokous pidetään Kymen Automobiilikerhon tallilla osoitteessa Tallitie 3, Kouvola. Kokoonnumme kenraaliharjoitukseen ennen ItäTähti-tapahtumaan ja testataan samalla grillin toiminta. Arpajaispalkinnot pitäisi myös toimittaa kyseisenä päivänä kokoukseen, jotta saadaan listat lauantaiksi valmiiksi.

Vielä ehtii mukaan tapahtumaan toimitsijaksi ja mukaan pääsee tulemalla paikalle!

ItäTähti 13 6.8.

Elokuussa 6.8. on jälleen odotettu Kymenlaakson suurin ja kaunein Mercedes-Benz-kokoontuminen Korian Mobiili Kerhon tallilla osoitteessa tallitie 3 Kouvola. ItäTähti 13 on perinteinen Mercedes harrastajien kokoontuminen jossa tavataan tuttuja ja tutustutaan uusiin harrastajiin. Vaihdetaan kuulumiset, sekä jaetaan kunnostusvinkkejä. Aikataulu 10-14.
Klubishop on paikalla ja mahdollisuus hankkia kaipaamasi klubituote. Makkaragrilli on tietysti kuumana , Mercedes-kahvit ja -pullat löytyvät kahviosta. Tapahtuman mainos on liitteenä.

EloTähti 2,0 Sunnuntai 28.8.2022 alkaen kello 10.00

Vanhan ajan päivät järjestetään 28.8.2022 Jokelan kotiseutumuseolla osoitteessa Turkkilantie 39, 07990 Ruotsinkylä. Tapahtumaan lähdetään yhteislähtönä Kymen Automobiilikerhon tallilta ja osoite on vanha tuttu Jokipellontie 1, Inkeroinen. Starttaamme matkaan kello 10.00. 

Matkakohde on Jokelan kotiseutumuseo, jossa olemme aikaisemmin 

käyneet pienellä ryhmällä. Rajoitusten lievennettyä pääsemme tutustumaan upeaan tapahtumaan, joka oli muutaman vuoden koronan vuoksi tauolla. Meille on varattu oma parkkialue ja olemme siten osa hienoa tapahtumaa. Kaikille klubilaisten Mercedes-Benz-merkkisille autoille on vapaa pääsy.

Jos tulet omia reittejä, etkä pääse osallistumaan pääryhmään, voit varmistaa vapaan pääsyn alueelle laittamalla auton kojelaudalle Mercedes-merkin (saa piirtää). Näin Mercedes-parkkiin ja osallistut näyttävään klubiosastoon. 

Tapahtumassa on paljon ohjelmaa ja mukavaa yhdessä oloa maalaismaisemassa. Lapsille on paljon tekemistä tapahtuma-alueella.

http://jokelanmuseo.info/

Tervetuloa, 

TeamKymi

Kevät on lähtenyt käyntiin ja ensimmäinen oma tapahtuma pidetty. KevätTähti suuntautui tänä vuonna Verlaan, jossa juhlittiin samalla Tehdasmuseon 50-vuotisjuhlaa. Pidetään kesälläkin kuukausittaiset kokoukset. Kesäkuun kokous on kuukauden ensimmäisenä tiistaina Kouvolan Veholla.

Heinäkuulle on suunnitelmissa retki Viroon ja tästä lisää kun järjestelyt etenevät.

Elokuussa 6.8. on jälleen odotettu Kymenlaakson suurin ja kaunein Mercedes-Benz-kokoontuminen Korian Mobiili Kerhon tallilla osoitteessa tallitie 3 Kouvola. ItäTähti 13 on perinteinen Mercedes harrastajien kokoontuminen jossa tavataan tuttuja ja tutustutaan uusiin harrastajiin. Vaihdetaan kuulumiset, sekä jaetaan kunnostusvinkkejä.
Klubishop on paikalla ja mahdollisuus hankkia kaipaamasi klubituote. Makkaragrilli on tietysti kuumana , Mercedes-kahvit ja -pullat löytyvät kahviosta. Tapahtuman mainos on liitteenä.

Elokuu jatkuu vilkkaana ja kuukauden lopulla teemme retken Jokelan kotiseutumuseoon: Vanhan ajan päivät 28-29.8.

Loppuvuoden tapahtumista lisää myöhemmin.

Terveisin TeamKymi

 

Kymenlaakson kuukausikokous tiistaina 3.5.2022 klo.18.00

Tapaamme Kahvila Susikoskella osoitteessa Hurukselantie 2056 46910 Kotka. Julkaisemme KevätTähden ohjelman ja reitin Verlaan, jonne kokoonnumme.

KevätTähti 4 14.5.2022

Unescon maailmanperintökohde Verlan tehdän museo sekä paljon muuta nähtävää. Verlan tehdasmuseo viettää myös 50-vuotispäivää ja museoon vapaa pääsy. Perillä mahdollisuus nauttia paikallisesta
lounas tarjoilusta taikka vain kahvitellen pullan kera. Jos olet matkaan lähtenyt omilla eväillä niin grillaus mahdollisuus myös on järjestetty laavulla kosken rannassa.

Puhetta ollut myös Kotkan tallin avajaisista mutta aikataulu (henk koht.) ongelmien vuoksi yritetään järjestää ne kesäkuussa. Yritämme saada talli ja kabinetti siihen kuntoon jotta sinne kehtaa vieraita kutsua ja kesäkauden avajaiset pidettyä sitten samalla.

Terveisin TeamKymi

Marko Niemi
Kymenlaakso Jaospäällikkö
Suomen Mercedes-Benz Klubi ry.
0445588335
marko.t.niemi@gmail.com

Maaliskuun kuukausikokous pidetään ti 1.3.2022 klo.18.00

Kokoonnumme jälleen kuukausikokouksen merkeissä Kotkan Klubitallille Haminantie 261 Kotka (Hotelli Leikari). Kauden aloitus jäi itseltäni väliin mutta nyt paikalla kertomassa vuoden tapahtumista ja suunnitelmista. Nyt myös mahdollisuus tutustua Suomen Mercedes-Benz Kymenlaakson jaoksen Klubi Talliin ja vielä kaksi paikkaa on myös vapaana. Paikka kannattaa varata ajoissa jos haluat auton Kotkan talliin koska syksyllä on jo myöhäistä. Hinta yhdelle paikalle on vain 40 euroa kuukaudessa.

Klubitalli sijaitsee hotellin eteläsiivessä ja sen alakerrassa, ajo-ohje alla erikseen (kuvallinen ohje jaoksen sivuilla).

Ajo-ohje.

Käänny Hotellin pihaan ja edessä näet entisen Esson huoltoasema rakennuksen, jossa toimii nyt autoliike. Kierrä tämän rakennuksen taakse josta lähtee huoltotie mäkeä alas ja noin 50 metriä niin olet perillä.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Terveisin
TeamKymi

Tervehdys Kymenlaaksosta

Vuosi polkaistaan liikkeelle Ti 1.2.2022 klo.18.00 Kymen Automobiilikerhon Tallilta Tallitie 3 Kouvola. Perinteisesti aloitetaan vuosikokouksella samassa paikassa kuin muinakin vuosina. Käsitellään tämän vuoden tapahtumat ja muistellaan viime vuoden tapahtumat.

Jääratapahtuma Kuusaanlammelle La 19.2.3022 alk. 10.00, tästä lisää lähiaikoina.
Lisää tapahtumista paikan päällä ja Klubin tapahtumakalerissä sekä seuraavassa jäsenkirjeessä.

Terveisn
TeamKymi


Marko Niemi
Kymenlaakso Jaospäällikkö
Suomen Mercedes-Benz Klubi ry.
0445588335
marko.t.niemi@gmail.com

 

Marraskuun kuukausikokous  on tiistaina 2.11.2021 kello 18.00 alkaen ja paikkana Soittoravintola Kiroileva Kokki osoitteessa Elimäentie 54, 46910 Kouvola.

Pikkujoulut ovat 27.11.2021 Klubitallilla Helsingissä ja ne alkavat kello 13.00

Matkaamme perinteisesti bussikuljetuksella yhdessä naapurijaosten kanssa, samassa kyydissä ovat Etelä-Karjala ja Etelä-Savo. Viime vuonna pikkujouluja ei ollut, mutta nyt päästään juhlimaan ja nauttimaan juhlapöydän antimista. Tiedotamme matkan aikataulusta vielä erillisellä viestillä, mutta aamulla lähdetään ja illaksi kotiin.

 

Picnic-tapahtuma EloTähti 2021 sunnuntaina 29.8.2021

Koronasta johtuen Vanhan ajan-päivät peruuntuivat Jokelan kotiseutumuseolla. Kymenlaakson jaos järjestää jäsenilleen vapaamuotoisen ajelun samaiselle museolle picnic-hengessä. Tarjolla on hyvää seuraa ja rentoa meininkiä, sekä tietysti tutustuminen upeaan museoon. Luvassa myös erikoisnäytös.

Kokoonnumme Inkeroisissa Kymen Automobiilikerhon tallilla (osoite  jälkeen Jokipellontie) alkaen kello 9:00, josta lähdemme hieman myöhemmin kohti Jokelaa. Klubin jäsenille on tapahtuma päivänä vapaa pääsy museoon.

Aikataulu:

– Kokoontuminen Inkeroisiin alkaen kello 09.00 vapaalla aikataululla.
– Lähtö kohti Jokelaa kello 10.01 rauhalliseen tahtiin ja mutkateitä pitkin.
– Saapuminen Jokelaa Museolle noin kello 11.00.
– Tutustuminen Museoon ja Das Picnic-eväiden nauttiminen, Kymenlaakson jaos tarjoaa purtavaa.
– Museoon tutustumiseen on varattu riittävästi aikaa, koko päivä on vain meille.
– Kotiinlähtö oman aikataulun mukaan.

Terveisin TeamKymi

***

ItäTähti V-12 Mersut Korialla 7.8.2021

Kouvola kello 10.00 – 15.00 Perinteinen elokuun Mercedes–Benz kokoontuminen Kymen Automobiilikerhon tiloissa Korialla (Kymen Automobiilikerho Tallitie 3, Kouvola).. Tapahtuma järjestetään jo kahdettatoista kertaa vanhalla varuskunta-alueella Korialla Pioneeripuistossa Tapahtumaan toivotaan V-12 moottorisia Mersuja, mutta kaikki Mercedes-Benz-autot ovat tervetulleita mallista, kunnosta tai iästä riippumatta. Kyseessä on perinteinen harrastajien kokoontuminen, jossa tavataan tuttuja ja kerrotaan juttuja menneiltä vuosilta. Koko perheen tapahtuma, johon on vapaa pääsy, eikä ilmoittautumisia. Buffetista makkaraa, kahvia ja virvokkeita edulliseen hintaan. KlubiShop on paikalla, jos sinulla puutteita klubituotteiden osalta niin tule ostoksille. Suomen suurin Mercedes-Benz-kokoontuminen Kymenlaaksossa. Terveisin TeamKymi

Kuukausikokous 6.7. kello 18.00 alkaen

Paikkana on tällä kertaa Kahvila Susikoski Hurukselantie  2056, 46910 Kotka. Aiheena meillä on ItäTähti V-12 (7.8.). Osallistu kokoukseen ja sinulla on mahdollisuus päästä järjestämään hienoa tapahtumaa.
Tekijöitä tarvitaan, jotta tapahtuma saadaan vietyä tyylikkäästi läpi ja samalla kuorma jakaantuu useammille tekijöille.

Mylsänportti Meeting 12.7. kello 18.00 alkaen osoitteessa Karttenniemetie 240 Myllykoski

Vapaamuotoinen Kymenlaakson ajoneuvoharrastajien kokoontuminen, jossa on mahdollisuus tutustua eri merkkien harrastajiin, sekä nähdä muitakin kuin Mercedes-autoja. Paikalle on kutsuttu kymenlaaksolaisia auto- ja moottoripyöräkerhoja, mopoja unohtamatta.

Mylsänportilla ulkomyyntinä virvokkeita ja erilaista purtavaa, grillikin on kuumana.

 
Kuukausikokous 1.6.2021 Klo.18.00 alkaen.
 
Paikkana Mylsänportti  Karttenniementie 240, 46800 Myllykoski.
 
Pienen tauon jälkeen kokoonnumme jälleen suunnittelemaan kesän tapahtumia. Perinteiset kuukausikokoukset jatkuvat ja muuta mukavaa tulossa. Kesälle suunniteltu myös ulkomaan matkaa ja kohteena Viro. Kaikkihan tietysti riippuu koronan kehityksestä ja antaako pandemia mahdollisuutta matkan toteutumiseen. Elokuussa jälleen ItäTähti 7.8.2021 vuorossa jo kahdestoista kerta eli V-12 teemalla.
 

Kuukausikokous 2.3.2021 Klo.18.00 Mylsänportti

Kokoonnumme jälleen perinteisesti kuukauden ensimmäisenä tiistaina 2.3.2021 ja tällä kertaa paikka uusi.
Mylsänportti
Karttenniementie 240
46800 Myllykoski
(Neste kylmäasema)

Tutustutaan kahvila/huoltamon palveluihin joka ei ole ketju vaan yksityisomisteinen. Mietitään myös mahdollisia yhteistyö mahdollisuuksia kokoontumispaikkana. Suunnitellaan tulevia tapahtumia jos korona antaisi mahdollisuuden tapahtumien järjestämiseen.

Ennen Maaliskuun kokousta tapahtuu Kouvolassa, Kuusaanlampi ajoharjoittelu jäsenille 20.2.2021 ja tapahtuma järjestetään yksityistilaisuutena koronasta johtuen.

◦ Wappulounas yhdessä Kymen Automobiilikerhon kanssa.
◦ KevätTähti 4: 15.5. Jokelan Kotiseutumuseo.
◦ ItäTähti V-12: 7.8.2021 Korian Pioneeripuistossa perinteisellä ohjelmalla.
◦ Ajokauden päättäjäiset Orilammen Majalla lokakuun alussa Oktoberfest tunnelmissa.
Kuukausikokous 2.2.2021 klo.19.00 Korialla Mobiilikerhon hallilla. Kokoukset järjestetään aina
kuukauden ensimmäisenä tiistaina ja samalla päätetään seuraava kokouspaikka.

TeamKymi-aktiiviporukkaan kuuluvat henkilöt:

Marko Niemi, Kari Kivelä, Petri Papinniemi ja Sari Ravi

Marko Niemi
Kymenlaakso Jaospäällikkö
Suomen Mercedes-Benz Klubi ry.
0445588335
marko.t.niemi@gmail.com