Yleistä klubitoiminnasta

Yleistä klubitoiminnasta

Suomen Mercedes-Benz Klubi ry on Mercedes-ajoneuvoista kiinnostuneille harrastajille tarkoitettu yhdistys. Klubi on perustettu vuonna 1979 ja sillä on nykyään jäseniä noin 4000. Klubi on perustajäsenenä mukana Daimler AG:n Mercedes Museum GmbH:ssa.

Klubitunnuksena on metallinen vaunumerkki (myyntituote) sekä jäsenkortti. Lisäksi on saatavana klubitarra ja muita klubi- ja Mercedes-tunnuksin varustettuja tuotteita.

Klubin vanhin ajoneuvo on vuoden 1928 Mercedes-Benz 8/38PS ja klubilaiset omistavat tietysti aivan uuttakin kalustoa, sekä kaikkea siltä väliltä. Klubi omistaa sen väreihin maalatun Mercedes O319-bussin (Hulda), jota ajetaan ja huolletaan aktiivisesti. Lisäksi Klubilla on L409 -82 kuorma-auto (Hugo).

Järjestämme teemailtoja, vertailuajoja, retkeilyajoja, koulutuksia ynnä muita tapahtumia, ja osallistumme klassikkonäyttelyihin ja -messuihin. Syksyisin järjestetään tutustumismatka Mercedes-Benzin tehtaalle ja Classic Centeriin Stuttgartiin.

Klubin jäsenenä pääset tapaamaan asiantuntevia ja mukavia harrastajahenkisiä kavereita, puhumattakaan rahanarvoisista eduista. Lue lisää Jäsenedut-sivulta.